Blogg

Approved går samman med Opslogix

Nederländska företaget OpsLogix och svenska Approved Consulting i en unik sammanslagning

Det nederländska företaget OpsLogix har förvärvat Approved Consulting med mål att stärka sin position på den nordiska marknaden och samtidigt tillsammans kunna erbjuda kunder i hela Europa en heltäckande lösning.

Approved har i nästan 10 år hjälpt organisationer i Norden att säkerställa tillgänglighet av affärskritisk IT genom monitorering och automatisering. OpsLogix är ett mjukvaruföretag som utvecklar tilläggsprodukter för Microsoft System Center-sviten. Att kombinera såväl produktteknisk expertis som expertis som systemintegration skapar en unik position på marknaden.

Jonas Lenntun, VD och grundare av Approved Consulting menar att förvärvet kommer att leda till ett bredare erbjudande inom System Center, Azure och IoT då Approved inte längre bara kan erbjuda konsulttjänster utan nu även utveckling och egna produkter.

”Våra existerande kunder kommer redan nu dra direkt nytta av sammanslagningen genom t ex starkare produktutveckling för vårt erbjudande Digital Operation, företagets hanterade tjänster för autonoma datacenter och tillgång till fler resurser med djupgående kunskap om hur Operations Manager fungerar bakom kulisserna."

 

Tillsvidare fortsätter verksamheten i båda bolagen under respektive varumärke som vanligt.

Läs mer:

https://www.opslogix.com/press-release-opslogix-acquires-approved-consulting/

Ämnen: OpsLogix