Karriär som framtida specialist inom Microsoft System Center

Vi är några av de mest erfarna och kvalificerade konsulterna inom Microsoft System Center Operations Manager i Sverige och vi kommer att erbjuda dig möjligheten att ta del av vår kunskap och expertis. Vi arbetar med prestigefyllda kunder i västra Sverige och tillsammans vill vi bilda ett team av högt värderade konsulter inom övervakning i Sverige.

Företaget är i en utvecklingsfas vilket medför både utmaningar och en dynamisk och spännande miljö. I och med att vi är ett mindre, växande företag så har du möjlighet att påverka din roll och din utveckling inom företaget. 

Vem är du?

Vi söker dig som vill ta nästa steg i karriären och utvecklas till framtida specialist på Microsoft System Center Operation Manager (SCOM). Under tiden du växer med oss på Approved kommer du ha ett team av seniorer bakom dig, stöttande och vägledande. Detta innebär att du får en trygg period för att bygga upp din kunskap och erfarenhet

Du är lyhörd och trivs att jobba med människor. Du trivs med att arbeta på ett strukturerat och genomtänkt sätt för att kunna tillgodose kunden med det allra bästa. Du ser nöjet i utmaningar och trivs med kreativitet i vardagen. Du är ambitiös och ansvarstagande. Du trivs med enskilt arbete och gillar att djupdyka i diverse ämnesområden. Du har en mycket social och öppen personlighet. 

 

Arbetsbeskrivning

Tjänsten som blivande specialist på Approved Consulting börjar med en upplärningsperiod som individ- och situation anpassas. Vid sidan om ditt kunskapsmässiga utvecklingsarbete får du möjlighet att lära dig hur vi arbetar mot våra kunder. Detta innebär att du tar den första leden av support och kundstöd. I tjänsten ingår även att hjälpa till i pågående kundprojekt, med stöd av seniorkonsulterna. Då vi arbetar som specialister hos våra företagskunder, både små och stora organisationer i västra Sverige, blir din stöttande roll väldigt betydelsefull.

Att bli specialist är ingenting som händer över en natt men ska vara ditt långsiktiga mål inom företaget.  För att nå dit kommer du att lära dig nya saker kontinuerligt, ha delvis ansvar för en egen utveckling men även arbeta med kundstöd och projektstöd. Därför är det mycket viktigt att du är van att arbeta med människor, trivs i en servicegivande roll och har ett genuint intresse att lära dig, både inom ditt expertisområde men även inom t ex försäljning och projektarbete. B-körkort erfordras.

Vi ser fram att höra från dig!

 

Vid ansökan eller frågor om tjänsten kontakta oss via e-post på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

Kunder